Tällä sivustolla käytetään evästeitä, jotka ovat tärkeitä sivuston toiminnan kannalta. Käytämme lisäevästeitä sivuston valinnaisten ominaisuuksien tueksi tai yksilöimättömien käyttäjätilastojen keräämiseksi, jotta voimme kehittää sivustoa. More information

Olemme täällä
sinua
varten

Hyvä Animas-asiakas,

Animas on ilmoittanut lopettavansa insuliinipumppujen myynnin Euroopassa ja haastavasta markkinatilanteesta sekä muuttuvista asiakastarpeista johtuen tulee lopettamaan insuliinipumppuihin liittyvän liiketoimintansa.

Diabeteshoitojen sujuvan jatkumisen takaamiseksi Johnson & Johnson on valinnut Medtronicin kumppanikseen. Medtronic toivottaa kaikki tervetulleeksi diabeteshoitomuotojensa pariin ja olemme valmiina, kun insuliinipumpun vaihto tulee sinulle ajankohtaiseksi. Hoitomuodon valinta tapahtuu kuitenkin hoitopaikassasi, kuten ennenkin. Lisätietoja MiniMed™ 640G -järjestelmästä ja ennakoivasta SmartGuard™-tekniikasta löydät osoitteesta www.medtronic-diabetes.fi.

Diabeteshoitosi jatkuminen

Animaksen insuliinipumppuja käyttäville asiakkaille ei lähiaikoina tule muutoksia: potilaat saavat edelleen takuuajan asiakaspalvelun, tuotetuen sekä insuliinipumpputarvikkeet nykyiseltä toimittajaltaan.

Jos haluat Medtronicin olevan sinuun yhteydessä tarjoamaamme diabetestuotevalikoimaan liittyen, täytä Ota yhteyttä -lomake.

Tietoa Medtronicin diabetesratkaisuista
Lisätietoa
Kysymyksiä ja vastauksia
Lisätietoa