Tällä sivustolla käytetään evästeitä, jotka ovat tärkeitä sivuston toiminnan kannalta. Käytämme lisäevästeitä sivuston valinnaisten ominaisuuksien tueksi tai yksilöimättömien käyttäjätilastojen keräämiseksi, jotta voimme kehittää sivustoa. More information

Tietoa Medtronicin
ratkaisuista

Yli 30 vuoden ajan Medtronic on työskennellyt yhdessä diabeetikoiden ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa diabeteshoidon muuttamiseksi laajentamalla hoidon saatavuutta, integroimalla hoitoa ja parantamalla hoitotuloksia. 

Me Medtronicilla olemme sitoutuneet edistämään innovaatioita vapaamman elämän ja paremman terveyden mahdollistamiseksi lisäämällä insuliinipumppujärjestelmiemme automaatiota. Päämääränä on lopulta kehittää täysautomaattinen "keinohaima", closed loop -järjestelmä.

Nykyään palveluistamme ja ratkaisuistamme hyötyy yli 1,2 miljoonaa diabeetikkoa yli 100 maassa ympäri maailman. Ymmärrämme kuitenkin, että olet ainutlaatuinen. Tiedämme myös, että diabeteksen hoidon tarpeet ovat hyvin yksilöllisiä.

Yhdessä Medtronicin kanssa voit hyötyä MiniMed™ 640G -järjestelmästä. Se käyttää innovatiivista teknologiaa jäljitellen tapaa, jolla terve haima tuottaa perusinsuliinia kehoon. Näin sinun on mahdollista saada sairautesi paremmin hallintaan.

Jos haluat Medtronicin olevan sinuun yhteydessä tarjoamistamme diabeteksen hoitovaihtoehdoista ja tuotevalikoimamme tiedoista, täytä Ota yhteyttä -lomake klikkaamalla alla olevaa painiketta.